Print

COFFEE PLUS - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ

 

Η COFFEE PLUS δέχεται και ενθαρρύνει την υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων σε απάντηση των ανακοινώσεων για τις κενές θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται σ’ αυτό το site.

Μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, αποστέλλοντας το στην παρακάτω διεύθυνση ή fax.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μια θέση εργασίας, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί, μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία σας, όπως περιγράφονται παραπάνω, ως ένδειξη γενικού ενδιαφέροντος για την απασχόλησή στην εταιρεία μας.

Επίσης η εταιρία μας όπως είναι γνωστό κινείτε στον χώρο της εστίασης του καφέ .Έτσι λοιπόν δύναται να εκπαιδεύσει και να προτείνει στους συνεργάτες της στην περιοχή που παρακολουθεί , κάποιον που ενδιαφέρεται και αποστέλλει βιογραφικό για να ζητήσει εργασία στα καφέ της περιοχής .


 Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Fax: 2641032863

 

Όροι Αποστολής Βιογραφικού Σημειώματος.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το coffee-plus.gr για την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος.

Η αποστολή του βιογραφικού σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων  για το coffee-plus.gr.

 

ΟΡΟΙ

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων των Υποψηφίων γίνεται υπ' ευθύνη τους και τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.
Κάθε Υποψήφιος παρέχει, με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματός του, την ρητή εξουσιοδότηση στην εταιρεία να προβεί στην απαιτούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που περιέλθει στην κατοχή της εταιρείας υπ' ευθύνη του Υποψηφίου.

Η εταιρεία που έλαβε το βιογραφικό σας σημείωμα δυνάμει της εξουσιοδότησης αυτής προβαίνει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός κάθε φορά ισχύει, και κάθε άλλης σχετικής νομοθετικής διάταξης, με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των Υποψηφίων για την κάλυψη θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους, ή για την κάλυψη άλλης θέσης που διαχειρίζεται η εταιρεία, για την οποία κρίνεται, κατά την επεξεργασία, ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες.

Η κάθε εταιρία μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούνται την επεξεργασία για λογαριασμό της μέσα στα όρια των προαναφερόμενων διατάξεων.

 

Κάθε Υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.

Πίεση της μηχανής 9 Bar και θερμοκρασία 92 περίπου βαθμοί C.
Νερό καθαρό δίχως άλατα και μεταλλικές ουσίες.

 

Κλασσικός Espresso

Μία δόση αλεσμένου καφέ espresso (μονή), περίπου 30 ml. Συνήθως τον πίνετε σκέτο ή με μία μόνο κουταλιά ζάχαρης.

Espresso Lungo

Φτιάξτε έναν μονό espresso, ακολουθώντας τις οδηγίες της espresso-μηχανής σας, αλλά χρησιμοποιείστε περισσότερο νερό (γεμίστε το κουπάκι μέχρι επάνω με ζεστό νερό).


Espresso Ristretto

Φτιάξτε έναν μονό espresso, αλλά χρησιμοποιείστε λιγότερο από τον καφέ που θα παράγει η μηχανή (αφήστε τον καφέ να κυλήσει λιγότερη ώρα από ότι συνήθως).


Espresso Con Panna

Ένας espresso με ένα "λευκό καπέλο". Φτιάξτε έναν μονό espresso. Προσθέστε μια "μπάλα" σαντιγί.


Espresso Doppio (διπλό)

2 δόσεις αλεσμένου καφέ τοποθετούμε στο διπλό γκρουπ της μηχανής αφού το πατήσουμε με το πατητήρι δυνατά για 2'' περίπου.
Απόδοση 60-80ml.
Σερβίρεται σε φλιτζάνι διπλού espresso Doppio (διπλό) ή cappuccino.


Espresso Macchiato

30ml espresso με μια κουταλιά της σούπας αφρόγαλα.
Macchiato = Λεκιασμένο


Espresso Freddo

60ml διπλού espresso από την μηχανή βάζουμε στο σέικερ ή μίξερ με παγάκια αφού προσθέσουμε ζάχαρη ή σκέτο αναδεύουμε μέχρι να παγώσει. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε μακρόστενο ποτήρι 180ml.


Cappuccino

30ml espresso.
120ml αφρόγαλα.
Πάνω στο αφρόγαλα προσθέτουμε θρύμμα σοκολάτας η κανέλλα αν θέλουμε.


Freddo Cappuccino

60ml διπλού espresso από την μηχανή βάζουμε στο σέικερ ή μίξερ με περίπου 1 παγάκι. 
Αφού προσθέσουμε ζάχαρη ή όχι αναδεύουμε μέχρι να παγώσει. 
Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε μακρόστενο ποτήρι 250ml και προσθέτουμε κρύο αφρόγαλα, βάζοντας  στην κορυφή σκόνη σοκολάτας η κανέλλα αν θέλουμε.


Mochaccino

Σε σέικερ προσθέτουμε ένα διπλό espresso κρύο, φρέσκο γάλα, σοκολάτα σκόνη 20gr σοκολάτας και παγάκια.
Αφού αναδεύσουμε μέχρι να παγώσει, σερβίρουμε σε ποτήρι μακρόστενο ή milkshake και προσθέτουμε κρέμα γάλακτος κρύα. Ντεκόρ τρίμα σοκολάτας.


Espresso Vanilla Ice

Σε μίξερ (μπλέντερ) τοποθετούμε περίπου 10 παγάκια, 100ml φρέσκο γάλα και μία κουταλιά της σούπας βανίλια (smoothies).
Τα χτυπάμε έως ότου γίνει κρέμα(milk shake).
Τοποθετούμε το μείγμα στο ποτήρι και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζεστό espresso. Γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρίμα σοκολάτας.


Espresso Ice Cream

Βάζουμε σε ποτήρι shake 2 μπάλες παγωτό (βανίλια ή πορτοκάλι ή σοκολάτα ή φιστίκι). Προσθέτουμε ένα ζεστό espresso 30ml και ντεκόρ σαντιγύ με τρίμα πορτοκάλι ή σοκολάτα.

 

Ιρλανδικός καφές

1 ζεσταμένο ποτήρι για ιρλανδικό καφέ. 3/4 φλιτζανιού καφέ φίλτρου. 2 κουταλιές ζάχαρη. 1 μεζούρα ιρλανδικό ουϊσκυ (όχι σκωτσέζικο!). 1/4 φλιτζανιού ελαφριά σαντιγί. 
Αδειάστε τον καφέ στο ζεσταμένο ποτήρι. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατώστε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέστε το ουϊσκυ. Τέλος, βάλτε πάνω-πάνω σαντιγί για γαρνιτούρα.